ENGWE® Geautoriseerde distributeur in de Nederland. Engwe Winkel heet u welkom. ♡
Uitgelicht! - 5%

ENGWE EP-2PRO

(126 recensies van klanten)

999

(-5%)
Product wordt beoordeeld als #9 in categorie Elektrische fietsen

EP-2 PRO Premium best verkopende elektrische fiets van Engwe®. Het verraste de fietswereld met betaalbare, hoogwaardige functies. Uitgerust met dikke banden, een motor van 750 W, een Shimano shifter, een vouwmechanisme, lichtgewicht materialen, een achterdrager, een LCD-display en dubbele schijfremmen, is deze fiets gemaakt voor veeleisende gebruikers. Dat alles en meer, terwijl we rekening houden met supervriendelijke prijzen.
Er wordt een extra 16Ah accu aangeboden om de actieradius te vergroten.!

ENGWE EP-2 PRO Winnende Fat-Tire 750W elektrische fiets voor alle terreinen

Engwe EP-2 Pro premium elektrische fiets is mogelijk het meest geavanceerde elektrische voertuig in zijn prijsklasse. Het is snel een van de best verkopende goedkope e-bikes in Europa geworden met honderden positieve feedback en vijfsterrenrecensies.

Het zit vol met premium e-cycling-functies. Eerst en vooral komen het extra vermogen, de snelheid en het bereik van een verbeterde motor van 750 W en de vervangbare batterij van 13 Ah. Schokdempers voor samen met zijn beroemde 20 x 4-inch dikke banden zorgen ervoor dat de rit altijd super comfortabel is op alle terreinen, inclusief sneeuw, strand en andere off-road paden. Het is ook de reden waarom de fiets stabiel en veilig aanvoelt bij hoge snelheden van 35 of 45 km/u. Dat is niet alles! Lees verder om er zeker van te zijn dat u alle extra functies en voordelen van deze geweldige populaire elektrische fiets kunt benutten.

Engwe EP-2 PRO Belangrijkste kenmerken en voordelen-

  • De borstelloze motor van 750 W biedt echte kracht bij acceleratie, bergbeklimmen en een hoge eindsnelheid van 45 KM/H.
  • Een vervangbare 48V13Ah-batterij maakt een groot bereik tot 50 km mogelijk (elektrische modus). Koop een extra batterij!
  • 20x4inch Dikke banden maak het rijden stabiel en veilig en absorbeer schokken van het ruige terrein.
  • Geavanceerd LCD-scherm toont alle basisinformatie zoals snelheid, modus, batterijniveau, afstand en parameterinstellingen.
  • Mechanische schijfremmen voor en achter kunt u veilig afbreken op korte afstanden.
  • Geavanceerde schokdempers voor helpen het rijcomfort te verbeteren door schokken van off-road terrein te absorberen.
  • Vouwframe van aluminiumlegering behoudt zijn lichtgewicht en sterke duurzaamheid met de mogelijkheid om op te vouwen.
  • LED-verlichting voor en achter fleuren de weg 's nachts op, zodat u goed zichtbaar bent.
  • De achterste fietsendrager stelt u in staat om vracht te monteren, te dragen groot Engwe tassen, of reservebatterijen voor extra bereik.
  • 7-speed originele Shimano® Draaier wordt gebruikt voor het schakelen van versnellingen van 1 naar zeven, afhankelijk van de behoeften.
  • Cruise Control is een manier om uw snelheid te vergrendelen, naast het regelen van de snelheid met een duimgashendel of een sensorhulpsysteem.
  • Aantrekkelijk ontwerp

Opgewaardeerde 750 W borstelloze motor met 900 W piekvermogen

Het achterwiel heeft een geïntegreerde XingDa naafborstelloze motor. Deze onlangs verbeterde borstelloze motor van 750 watt levert 850 - 900 watt piekvermogen met de mogelijkheid om hellingen van 30° te beklimmen. De topsnelheid is 45 km/u met een optimaal bereik van 80 km dankzij de vervangbare 48v 13Ah lithium batterij.

20x4inch Dikke banden voor strand, sneeuw, off-road en meer

X 20 4 inch Engwe EP-2 Pro Fat Tire Sneeuwberg

Dikke banden 20 x 4-inch (Chaoyang of CST) worden sterk aanbevolen of zelfs noodzakelijk voor snelle elektrische voertuigen. Zodra de elektrische fiets boven de 35 km/u komt, wil je de dikke banden voor extra stabiliteit en je persoonlijke veiligheid. Ze geven een betere grip op de grond en absorberen alle schokken van hobbelig terrein samen met de schokbrekers voor. De aanbevolen bandenspanning is 140 kpa.

Geavanceerd LCD-scherm (8 x 5 cm) met cruisecontrol

Display/controller origineel Yonglin bevat een batterij-indicator, snelheidsmeter, versnellingsinstelling (Pass 1 tot 5), kilometerstand, lichtregeling en foutcodes. U kunt de eindsnelheden en een verscheidenheid aan andere variabelen wijzigen met geavanceerde opties. Cruisecontrol is een functie die uw gewenste snelheid vastzet in een elektrische modus, zodat u kunt genieten van uw panoramische rit.

Geavanceerde ophanging - Schokdemper voor

Geavanceerde voorvering helpt om alle schokken van hobbelige wegen of offroad-terrein op te vangen. Er is de mogelijkheid om uw instellingen voor de afstelling van de voorvering te vergrendelen. Dit garandeert een van de meest stabiele en veilige ritten over alle terreinen in combinatie met grote banden. Vooral in vergelijking met elektrische fietsen met dunne banden is de rit veel comfortabeler.

Schijfremmen - Mechanische fietsremmen voor en achter

Het is absoluut essentieel om een ​​remoplossing van gelijke grootte te hebben die past bij het motorvermogen. Engwe EP-2 PRO wordt geleverd met een mechanisch voor- en achterremsysteem, met een schijfdiameter van 160 mm, die de taak op zich neemt om 750 watt aan brute kracht te stoppen. Op zoek naar een hydraulische olierem? Uitchecken Engwe Engine Pro.

Aluminium vouwframe - 3 stappen Easy-fold systeem

Opvouwbare Opvouwbare Ebike Engwe EP-2PROHet opvouwbare frame van aluminiumlegering kan in 3 stappen worden opgevouwen. Het Easy-fold-systeem behoudt zijn volledige duurzaamheid en framesterkte. Hoewel het frame supersterk is, is het een lichtgewicht aluminiumlegering van slechts 28.8 KG, wat verrassend laag is voor een e-bike met zulke hoge specificaties. Ook al is het een grote en robuuste fiets, je mag hem toch door het land verplaatsen omdat hij in de meeste bedrijfswagens past.

Front 48 V LED Ambient Koplamp en Rode LED Achterlicht

Front 48 V LED Ambient Koplamp en Rode LED Achterlicht Engwe EP-2Pro

De Engwe EP-2 PRO wordt geleverd met een koplamp aan de voorkant en een achterlicht, waardoor de rijder goed zichtbaar is in alle rijomstandigheden voor extra veiligheid. Voorlicht gebruikt 48 V werkspanning met een krachtige LED-chip die tot 20 vierkante meter verlicht. Het achterlicht zorgt voor zicht van achteropkomende voertuigen.

Meerdere rijmodi met Engwe EP-2 PRO: Pedaalmodus, Pedal Assist-modus, Gashendel modus

Pedaal modus: is gewoon trappen, zonder enige motorische ondersteuning. Op Trapondersteuningsmodus, je trapt maar elektrische ondersteuning geeft je extra kracht. Je behoudt het natuurlijke trapgevoel terwijl je gemakkelijk de dubbele snelheid haalt en de afstand verdrievoudigt zonder moe te worden. In Gashendel modus trappen is niet nodig omdat u de snelheid regelt met een gaspedaal en de e-bike meer als een motorfiets gebruikt.

Gassnelheidsregeling door Half-Twist-systeem

Gassnelheidsregeling door Half-Twist-systeem Engwe EP-2Pro

De snelheidsregeling van het gaspedaal aan Engwe EP-2 PRO is gemakkelijk te besturen en voelt heel natuurlijk aan, aangezien de meeste rijders op zijn minst enige basiservaring hebben met motorfietsen of scooters. Slechts de helft van het handvat is gemaakt om te draaien, zodat u de snelheid veilig kunt regelen terwijl uw pols tegelijkertijd comfortabel rust. Of u kunt van modus wisselen en genieten van automatische motorpedaalondersteuning, zonder het gaspedaal aan te raken.

Engwe EP-2 Pro met duurzame handgrepen

Shimano versteller 7 versnellingen Engwe EP-2ProHoewel dit misschien niet als een belangrijk kenmerk aanvoelt, is het niettemin een uitstekend voordeel. Ervaren wielrenners weten dat je hand aan het einde van de lange fietstocht ofwel pijnlijk kan aanvoelen met rode vasthoudsporen, ofwel ontspannen kan zijn. Daarom hebben we een van de meest aanbevolen en comfortabele handgrepen geïnstalleerd die er zijn.

Dubbel bevestigd duurzaam fietsenrek op Engwe EP-2PRO

Achterdrager Bagagedrager Cargo Aluminium en Dubbel BevestigdDe duurzame en sterke achterdrager van de Engine EP-2 PRO is ongeëvenaard door de meeste andere e-bikes. Dankzij de extra versteviging kan de drager tot 50 kg vracht of zelfs een lichtere extra persoon vervoeren. Het werkt prettig mee Engwe fietsenrek tassen, die tot 35 liter kan bevatten en eventueel nog twee accu's voor uitzonderlijk lange reizen. Het metalen spatbord is dubbel bevestigd onder de achterdrager.

Premiumkwaliteit met uitstekende betaalbaarheid en goedkope prijs!🏆

Engwe® is toegewijd aan het produceren van de meest geavanceerde elektrische fietsen door de nieuwste technieken en de hoogste kwaliteits- en productienormen te volgen. Begrijpen dat een goede e-bike niet het enige is, Engwe® creëerde een buitengewoon goedkoop prijsmodel. Wij adviseren u om zelf op onderzoek uit te gaan en te vergelijken Engwe® e-bikes met modellen van concurrenten. We zijn ervan overtuigd dat je geen andere geavanceerde fietsen in zo'n betaalbare prijsklasse kunt vinden. Winnaar van geavanceerd ontwerp, winnaar van de prijs!

Engwe EP-2 Pro Premiumkwaliteit

Engwe EP-2 Pro-pakket omvat:

  1. EP-2 Pro e-bike (75% voorgemonteerd)
  2. Eén vervangbare 48V13Ah lithiumbatterij
  3. Battery Charger
  4. Montagegereedschap
  5. Handleiding

Engwe EP-2 Pro-voorwaarden en -beleid

9.5Expert Score
EP-2 PRO Premium best verkopende elektrische fiets van Engwe®. Het verraste de fietswereld met betaalbare, hoogwaardige functies. Uitgerust met dikke banden, een motor van 750 W, een Shimano shifter, een vouwmechanisme, lichtgewicht materialen, een achterdrager, een LCD-display en dubbele schijfremmen, is deze fiets gemaakt voor veeleisende gebruikers. Dat alles en meer, terwijl we rekening houden met supervriendelijke prijzen. Er wordt een extra 16Ah accu aangeboden om de actieradius te vergroten.!
Suspensie
9.5

Specificatie: ENGWE EP-2PRO

Batterijcapaciteit (Ah)

13

Motorpiekvermogen (WATT)

750

Maximale snelheid (KM/H)

40

Remsysteem

Mechanische rem

Gewicht (kg)

28.8

Wielgrootte (inch)

X 20 4.0

Engwe Kleur
Shimano Versnellingen

7 snelheid

Oplaadtijd (uur)

4.3

Elektrisch modusbereik (KM)

40 - 50

Max. bereik trapondersteuning (KM)

60 - 80

Max. belasting achterdrager (KG)

50

Afmetingen (cm)

169 x x 57 120

Afmetingen opgevouwen (cm)

99 x x 55 76

Zadelhoogte (cm)

84 - 106

Hoogte stuur (cm)

118 - 130

Maximale belasting (KG)

165

Geschikte hoogte (cm)

160 - 210

Schokbreker (Voor)

Mechanische schokdemper

Schokbreker (Achter)

/

Waterdichtheid (IPX)

IP2

Energieterugwinningssysteem

/

Certificering

CE, EN 15194, RoHS

Garantie (maanden)

12

Videos: ENGWE EP-2PRO

117 beoordelingen voor ENGWE EP-2PRO

4.9 van 5
101
15
1
0
0
Schrijf een beoordeling
alles bekijken meest nuttig hoogste Score laagste Beoordeling
  1. pure paulino -

    alle

    Bella.y comoda

    Nuttig(6) Onbehulpzaam(3)U heeft deze al gestemd
  2. Tiffany -

    Goede service

    Ik verander mijn recensie terug naar 54 sterren, de klantenservice is geweldig. Ze namen contact met me op en stuurden me de documenten die ik nodig had om het probleem op te lossen. Ik weet niet zeker waarom het probleem zich voordeed, maar het deed het wel. Ik geniet van deze aankoop. Ik heb deze fiets gekocht en heb nog nooit op een e-bike gereden. Ik hou echt van de fiets, hij is veel groter dan ik dacht en gaat ongeveer 40 km/u. Het probleem dat ik heb is dat na de eerste keer opladen van de batterij het fietsscherm zegt dat het de hele tijd een volle batterij heeft, maar ik weet dat dat soms zo is. 

    Nuttig(19) Onbehulpzaam(11)U heeft deze al gestemd
  3. Mei -

    Hou van deze fiets.

    Deze fiets overtrof mijn verwachtingen.

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  4. 556MR.lutz -

    Kan ik korting krijgen voor de tweede aankoop?? Ik had de eerste keer bijna 2 stuks gekocht, maar ik besloot eerst te testen ... Nu heb ik de tweede nodig alsjeblieft Engwe kun je me de prijs als pakket toepassen of me een korting toevoegen?

    Nuttig(31) Onbehulpzaam(31)U heeft deze al gestemd
  5. dame2 -

    Ik heb een slechte geest een stukje maar voor de rest is alles in orde

    Nuttig(6) Onbehulpzaam(3)U heeft deze al gestemd
  6. Michaël Montes -

    De fiets is geweldig. Op een mooie weg en langzaam rijdend ging ik 60km en heb nog wat batterij over. Maar dit was heel langzaam woon-werkverkeer. Als ik hard ga en niet trap, is het bereik minder.

    Nuttig(10) Onbehulpzaam(4)U heeft deze al gestemd
  7. Johan Johhy2 -

    Ik wil graag de kleur veranderen. Ik heb oranje maar ben van gedachten veranderd naar zwart en ik heb het nog niet gebruikt, het is nog steeds oorspronkelijk gesloten, oké?

    Nuttig(7) Onbehulpzaam(16)U heeft deze al gestemd
  8. SHERI-KABINES -

    Dit is niet de grote die in de opslag zit, hij staat graag buiten!

    Uit de doos was het gewoon een grote vlezige iets kon het niet snel genoeg uit de doos krijgen. Kwam 90% geassembleerd bespaard op de 100eur bespaard door geen professionele montage te krijgen. Mooie metalen spatborden, banden van goede kwaliteit, over het algemeen een echt solide fiets. De PAS is geweldig om door deze lange straten te reizen. Ik reis meestal 20 km/u R/T van en naar het werk, geef de geweldige machine gewoon heel snel gas ... Ik probeerde een andere te kopen, deze was uitverkocht! 

    Nuttig(6) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  9. Chris -

    Geweldige fiets!

    Fiets is leuk om te rijden en gaat met gemak heuvels op. Opvouwbaar om in een grote SUV (My BMW X3) kofferbak te passen. Geweldig product.

    Nuttig(5) Onbehulpzaam(3)U heeft deze al gestemd
  10. LizzyLizzy -

    Hallo,
    Ik beloofde een korte review van mijn ENGWE. Ik ben blij dat het snel is, DRAAG altijd een helm.
    Ik hou ervan, mijn wegen in mijn stad zijn mooi en veilig, maar zonder fietspad zou ik zo bang zijn.
    Lizzy

    Nuttig(4) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  11. staartgang -

    Engwe's Klantenservice

    Dit is een review over Engweklantenservice. Ik heb mijn e-bike via hun website gekocht. Mijn problemen werden snel en professioneel opgelost. Omdat ze uit het buitenland komen, verwachtte ik geen uitstekende klantenservice, maar het was echt leuk en gemakkelijk

    Nuttig(4) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  12. melisse -

    Eerlijk gezegd kocht ik het alleen vanwege de mooie oranje kleur. Het is een goede fiets, een beetje zwaar voor mij. Als ik rijd is ok, alleen als ik het in huis plaats is het een beetje veel 🙂 Groeten Melly

    Nuttig(5) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  13. Felix -

    Het brengt me op plaatsen ... thx

    Uitstekende prijs..thx

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  14. OMAR -

    Snelle verzending! Leuke fiets

    Snel aangekomen. Een beetje moeilijk om samen te stellen instructies waar een beetje vaag. Maar hou er tot nu toe van. 

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  15. John Duval -

    Geweldige fiets
    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  16. jonge soo Shin -

    De fiets dragen is niet gemakkelijk voor een vrouw

    De stoel is niet comfortabel 

    Nuttig(4) Onbehulpzaam(4)U heeft deze al gestemd
  17. José Suastegui Mendoza -

    Cumplió met verkeerde verwachtingen

    Todo marcha bien hasta ahora

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  18. meglovesboeken -

    Review

    Ik geef deze fiets vier sterren om de simpele reden dat de fiets binnen 4 dagen is geraakt, de achterband is lek. Het was een fabrieksprobleem omdat het op de naad was gespleten. liet het daarbij behalve dat die fiets een goede fiets is

    Nuttig(5) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  19. Guido W -

    Alles was geweldig

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  20. Fred -

    Geweldige loopfiets.

    De verzending was veel sneller dan ze zeiden. De fiets arriveerde en miste de instructies, maar ik slaagde erin om het bij elkaar te krijgen en het bedrijf stuurde me een kopie ervan. Ik heb vandaag op de fiets gereden en het was een geweldige ervaring. Ik ben 81 jaar oud en had nooit gedacht dat ik weer zou kunnen fietsen. Maar de elektrische ondersteuning maakt het rijden een makkie. Ik heb een tijdje gereden en de fiets al het werk laten doen en toen besloot ik te gaan trappen. Toen ik op een heuvel kwam, nam de motor het over en ik was net alsof ik op een vlakke ondergrond trapte. De fiets rijdt echt goed op ruw terrein zoals onverharde wegen, hij vouwt goed op en past in de kofferbak van mijn auto. Ik denk echter dat ze optimistisch zijn over de actieradius van de fiets. Ik heb echt geen zin om het vermogen helemaal naar nul te laten lopen en ik heb bijna 20 km gereden en heb nog wat batterij over. Ze zijn ook erg optimistisch over het vermogen om heuvels te beklimmen. We hebben een redelijk steile heuvel van ongeveer 15 graden op de fiets en hadden moeite om de heuvel op te komen. De fiets reed erg goed en was gemakkelijk te balanceren. Ik geloof dat je er echt van zou genieten. De enige reden waarom ik het vier sterren gaf, was het bereik en het vermogen om heuvels te beklimmen lijkt minder te zijn dan geadverteerd, maar als je helemaal trapt, is dat geen probleem, tenzij de heuvel erg steil is.

    Nuttig(6) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  21. Texas klant -

    Heel veel plezier; Gebruikt generieke batterij

    Ik wilde een reservebatterij voor deze fiets kopen op de website van de fabrikant. Ze waren uitverkocht, maar ik heb vernomen dat deze fabrikant een back-up van hun product maakt vanuit hun magazijnlocatie in Frankrijk en dat de fabrikant een website heeft die u kunt bezoeken voor producten. Omdat de batterij geen eigendom is, kunt u hem op andere plaatsen op internet verkopen, als de foto van de verbinding identiek is en de metingen overeenkomen - zorg er wel voor dat u een batterij krijgt die geschikt is voor een motor van 750 watt ( niet alleen voor een motor van 500 watt). Deze fiets wordt zeer goed verpakt in een doos geleverd, met piepschuim en met ritssluitingen gebonden omhulsels die alles bedekken dat mogelijk krassen zou kunnen krijgen. Ik heb het in elkaar gezet zonder naar de instructies te kijken, het is intuïtief voor iedereen die fietsen kent. Je bevestigt het stuur, voorwiel, beide spatborden, de bagagedrager, schroeft de pedalen vast en de montage is gedaan. Er was geen aanpassing nodig. Als ik hard rijd (de hele tijd vol gas draaien, tot 40 KM/H bereiken zonder te trappen, op grind en enkele heuvels)

    Nuttig(4) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  22. Timothy Campbell -

    Leuk om te rijden

    Vervoer

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  23. johan wvrktguy -

    Ik heb de mijne rechtstreeks gekocht bij Engwe.de maar wilde mijn mening over de fiets delen. Over het algemeen lijkt de bouwkwaliteit goed en lijkt het een degelijk geconstrueerde fiets; de prestaties zijn echter ongelooflijk onvoldoende op heuvelachtig terrein. Op basis van de reviews had ik veel meer verwacht van de 750 W motor. Ik wilde de fiets echt leuk vinden omdat hij compact is, maar vanwege het gebrek aan kracht. Trouwens, ik heb 109 kg, misschien is het beter als je lichter bent
    Nuttig(7) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  24. tv -

    Beste waarde voor uw geld

    Fiets was een beetje moeilijk te monteren door onduidelijke instructies, een YT-video hielp. Deze fiets is een tank; duurde 5 uur om op te laden en dit ding scheurt me op de stoep en gras gemakkelijk 40 km/u. Echt duurzaam en snel. (Ik heb niet eens de instellingen aangeraakt om het nog sneller te laten gaan;). Ga er zeker een halen voor mijn moeder! ️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  25. Buyyzz3 -

    Geleverd wat het beloofde

    Sterke fiets, een beetje zwaar en een beetje te hoog voor mij, maar hij deed wat hij beloofde

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  26. Avishai greis -

    Zeer krachtig en zeer stevig Ik wou dat er een telefoon was om hulp te krijgen

    Naar het werk gaan

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  27. mama maria anna -

    Ik heb hem besteld met een extra batterij en tassen, zodat ik altijd het dubbele bereik heb. Theoretisch als ik er nog een koop, kan ik zonder auto naar de kosten gaan.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  28. juffie -

    Geweldige rit!!!! 

    Ik kocht deze fiets omdat de dikke banden comfort zouden toevoegen en het vermogen om van de verharde paden te rijden. Hij heeft een rechte zithouding en een comfortabele zit. Het heeft een krachtige motor. Hij klapt op als je een zware fiets van 30 kilo in je auto of vrachtwagen kunt tillen. De prijs voor de functies is van grote waarde. Het kwam met een gedeukt spatbord en de draden naar het achterremlicht of achterlicht (het is een tijdje geleden) waren doorgesneden, wat geen zin had tijdens het monteren. Mijn man heeft ze aan elkaar gesplitst en we besloten dat we liever zoveel van deze fiets zouden genieten

    Nuttig(10) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  29. Amazon Klant -

    Beveel de fiets aan - klantenservice ok

    Ik hield echt van de looks en verfijningen Achter- en remlichten

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  30. Hector Ponce -

    Heel moeilijk om op je fiets te lopen als je een lekke band krijgt

    De standaard werkt niet zo goed omdat de fiets niet genoeg leunt om zichzelf goed te balanceren. Ook als je een flat krijgt. Ik heb niets om het meteen te repareren, je moet het achterwiel een beetje oppakken om het naar je bestemming te rollen. Vanwege het feit. Wanneer je een lekke achterband krijgt En je loopt op de fiets, schuurt de velg tegen de vloer

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(7)U heeft deze al gestemd
  31. kaheim kok -

    Vroeg gekomen ziet er goed uit

    Het was gemakkelijk om de doos te plaatsen, de handleiding was een beetje te moeilijk om klaar te maken en de labels op de fiets zouden een beetje groter moeten zijn

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  32. Gregor K. -

    Het is een beest!

    Zo blij dat ik dit heb gekocht. Het kwam grotendeels geassembleerd, maar ik heb gereedschap, ook al kwam het met alles wat nodig was. Het heeft veel meer koppel dan ik me had voorgesteld. Ze hebben het meteen verzonden. Ik kan niet genoeg zeggen over deze fiets. Als je twijfelt om deze fiets te kopen, ga je gang en haal de trekker over, je zult niet teleurgesteld zijn. Oh, en het is niet zo zwaar als het lijkt. Hij is zwaarder dan een normale fiets, maar hij is stevig en soepel. En voor wie nieuwsgierig is: op een verse lading kwam ik alleen op een vlakke weg tot 49 km/u onder het gaspedaal. Ik heb hem nog niet lang genoeg om te weten welk bereik ik krijg. Ik ben er vanmorgen mee naar mijn werk gereden, dat is 3.7 kilometer van huis. Het batterijniveau bewoog nooit, ik trapte helemaal niet en werkte in slechts een paar minuten. Ik ga nu een e-bike voor de vrouw kopen omdat ze zoveel van de mijne houdt. Gregory

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  33. Matt&Jasmine -

    So far, so good.

    Ik heb dit minder gebruikt dan de bedoeling was. Tot nu toe gaat het goed, het is krachtig en lijkt opgeladen te blijven

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  34. Yas W. -

    Leuke fiets.

    Heb de eerste generatie van deze fiets. Vind het echt leuk. Heb er een flink stuk mee gereden tot voor kort toen de batterij leeg was. Vervangingen zijn niet gemakkelijk te vinden en zijn behoorlijk duur. Onthoud dat.

    BEWERK. Ik hoor dat de nieuwe versie die is geüpgraded veel beter is en ze hebben me de nieuwe batterij geleverd

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  35. AndreaConte -

    Geweldige fiets te midden van communicatie-uitdagingen

    Voordelen: De fiets is erg mooi, stevig en goed gemaakt. Het is enorm, mijn man is 186 cm en het is een goede maat voor hem. Ik ben 162 cm en het is moeilijk om op en af ​​te stappen, maar als ik eenmaal op ben en rijden, voelt het niet zwaar en kan ik gemakkelijk zonder problemen trappen. De bedieningselementen zijn eenvoudig genoeg om erachter te komen. Opgevouwen is het weer omslachtig om te verplaatsen en wat zwaar voor mij, maar oké voor mijn man. Al met al een geweldige fiets, maar als je geen grote sterke partner hebt om het voor je te regelen wanneer je moet laden of lossen uit een auto of in ons geval onze boot, kan dit een probleem zijn. U kunt de afmetingen echter uit de beschrijving halen en het was geen verrassing voor ons.    

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  36. Fin Junkerman -

    Ik hoop dat ik mandara opnieuw verander voor welke fiets probblemi-ophanging heeft?

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  37. pjotr -

    Het geld waard. Je zult nooit zo goed voor zo goedkoop vinden.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  38. C -

    EURO voor EURO Ik heb het gevoel dat er een zeer goede prijs is. Het enige wat ik wou dat er was, is een defect aan onderdelen/service-onderdelen die te bestellen zijn.. dat is niet ongebruikelijk, hoewel de meeste fietsen die ik in deze prijsklasse heb gekocht, dezelfde zorg voor mij hebben, namelijk de beschikbaarheid en inkoop van onderdelen. Maar aan het einde, ENGWE bood me alle extra onderdelen die ik wilde hebben.

    Ik ben blij met de kwaliteit van de fiets voor het geld.. je krijgt naar mijn mening je 1k. Ik ben 178cm en 98kg.. dit ding heeft me tot 40 KM/H op gas alleen gekost... en ik heb niet de wens om nog sneller te gaan. Ik betwijfel of ik het ten volle zal gebruiken voor de snelheid... de rijpositie is niet agressief genoeg en het stuur plaatst zich niet in een positie waar je zulke snelheden zou willen behouden. Perfect voor cruisen op de camping en rondreizen in situaties van elk terrein ... in mijn persoonlijke ervaring is deze fiets perfect voor waar ik hem voor wil gebruiken ... Ik heb tot nu toe geen problemen gehad ... 

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  39. Roberto Penny -

    Goed gezelschap

    Ik ontving het met twee ontbrekende items en het bedrijf zorgde ervoor dat het redelijk tijdig werd ontvangen. Vandaag de items ontvangen en de fiets werkt perfect, ik kijk uit naar vele kilometers 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  40. DRACO C. -

    Beste E-bike voor het geld.

    Fietsen werden snel geleverd en kwamen onbeschadigd binnen. Snel en eenvoudig te monteren. Op een van de fietsen bleef de PAS en de aan-uitschakelaar los van de plastic hoes, dus ik heb de hoeken supergelijmd en opnieuw vastgemaakt. Schokken werken prima, en mag lichtmetalen velgen zijn mooi. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  41. Joe T -

    Wow

    Ik vind het geweldig bedankt

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  42. Maria Jo Stiles -

    Zeer eenvoudig te monteren en te rijden

    Hou ervan!

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  43. thomas gouden -

    Uitstekend product.

    De fabrikant stuurde een handleiding met een fout die me in de war bracht. Ik heb ze gevraagd om te corrigeren en dat deden ze meteen. Ook was de achterste versnellingsbeschermer verbogen en ze boden aan om voor eventuele reparaties te betalen. Zeer responsief op mijn verzoeken. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  44. Jorge Antonio -

    Batterij gaat langer mee 🔋 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  45. Eagle -

    Leuke fiets en een geweldige prijs

    De fiets is erg leuk. Dit is mijn eerste e-bike en ik vind hem erg leuk. Klantenservice is uitstekend. Ze werken met u samen om eventuele problemen op te lossen. De fiets is wat groot en het op- en afstappen is niet zo handig als een lage instapfiets, zeker niet als je wat ouder bent. Al met al is het een geweldige fiets. Ik zou willen dat ze er in de nabije toekomst een maken met een lage trede. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  46. Michaël Winsper -

    Geweldige goedkope ebike

    Ik heb hem 3 weken gehad, ik kan 38 kilometer rijden op volle lading, ik kan op elk moment upgraden naar betere pauzes, de naaf draait nog steeds Ik kan gas geven of ik kan peddelen Ik kan de fietsketting upgraden, hij heeft lichten tic en ding is over het algemeen goed voor het geld of geef twee keer zoveel uit en krijg Engwe ENGINE PRO

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  47. Heidi Watts -

    Geweldige e-bike

    Ik zou veel over deze fiets kunnen schrijven. Ik ben er dol op, maar kortom, hij kan ongeveer 30 mph doen voor ongeveer 25 mijl in de gasmodus. Batterij laadt op in ongeveer 5 uur en trapondersteuning is ook behoorlijk goed. Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat deze e-bikes veel lijken op de iPod voor muziek. Als je van fietsen houdt en ooit een bromfiets op benzine hebt gehad, dan is dit iets voor jou. Cam samen geweldig direct uit de doos en ik heb er tot nu toe ongeveer 100 mijl mee gereden zonder klachten ... behalve dat de remmen piepen en af ​​en toe olie nodig hebben. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  48. Rayzer Ramon -

    Geweldige fiets

    Dit is een geweldige fiets, hij kwam heel snel. Hij kwam in goede staat, de montage was erg snel toen ik hem eenmaal op gang had. Ik was erg blij dat de fiets absoluut snel is .... Ik haalde een snelheid van 35 kilometer per uur, maar ik weet zeker dat het sneller had gekund.. een helm is zeker een noodzaak.. GEWELDIGE FIETS! DRAAG EEN HELM - IS GEEN GRAP BIJ DIE SNELHEID

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  49. brian -

    Verrassend beter dan ik had verwacht

    Ik heb nog nooit op een e-bike gereden voordat ik extreem sceptisch was of het het wel waard was. Ik heb me 5 keer teruggetrokken om deze fiets te kopen, ik kwam steeds terug op de Engwe. Uiteindelijk heb ik het gekocht. Ik veranderde de stoel en zette spiegels op, maar het was een absolute knaller! Je kunt de millage zien, een beetje gas geven, het is erg heuvelachtig waar ik woon en 10 mijl daarvan is van de weg af op onverharde paden. Ik ben er erg blij mee ik zou het zeker aanraden. Het is ook op een goede manier groter dan ik had verwacht. U zult niet teleurgesteld zijn als u op zoek bent om rond te reizen of om erop uit te gaan en plezier te hebben. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  50. Heide -

    HOGE WAARDE VOOR DE PRIJS. Het kwam binnen een paar dagen en ik gebruik het nu al 3 weken, het is beter en sneller dan de dure scott ebikes!

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  51. Emma Kara -

    Super service
    5 dagen na bestelling werd de fiets afgeleverd in Letland. Ongelooflijk!
    De fiets ziet er goed uit, kwaliteit is perfect. Bedankt!!!

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  52. Yas W. -

    Leuke fiets. Hoge kosten voor vervangende batterijen of oplader

    Vind het echt leuk. Heb er een flink stuk mee gereden tot voor kort toen de batterij leeg was. Vervangingen zijn niet gemakkelijk te vinden en zijn behoorlijk duur. Onthoud dat.

    Bewerk contact ENGWE rechtstreeks van de website hebben ze me snel geholpen.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  53. Anthony -

    Ik hou van deze fiets!

    Het is een mooie fiets, hij is groot maar zeer duurzaam voor stadsstraten en off-road rijden. Ik hou van deze fiets. Het bedrijf was behulpzaam. Ze zorgden voor mij. Ik ben erg blij!

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  54. Amir Mohammed -

    Supersnelle aankomst verkoper aan de top conform a engwe.net mande perfecte fiets echt heel blij weer bedankt

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  55. zoraidaa kus -

    De fiets werd geleverd met een verbrand oplaadcontact. De verkoper reageerde snel en stuurde een nieuwe. Ik moest het zelf afmaken. Het pakket kwam snel. De batterij houdt niet de geclaimde kilometerstand. Op 3 niveau zal niet passeren en 40 km.

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(2)U heeft deze al gestemd
  56. Noch noch -

    Geweldige e-bike!

    Beste e-bike ooit! Geweldige batterijduur, je komt zeker ver op één lading. Ik heb er twee besteld voor mij en mijn man en we houden van ze, hij rijdt elke dag ongeveer 30 km naar en 30 km van zijn werk naar zijn werk. Ik zou deze fiets aan iedereen aanraden. 

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  57. Nusa Konecnik -

    Ik viel en bezeerde mijn knie, maar oké, dat is niet de schuld van de fiets, maar mijn huisweg heeft een rivier over de weg 🙁

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  58. Leeuw -

    Niet zo snel als ik dacht

    Ik raad deze fiets niet aan, er staat 750W en 13.5aH, maar toen ik hem probeerde, leek hij langzamer, niet wat ik dacht. Gaat maar 40 km/u Ik heb het gevoel dat het sneller zou moeten zijn!!

    Nuttig(4) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  59. Katka J. -

    Ik kreeg het cadeau van mijn geweldige vriend van wie ik zo veel hou XOXOXO

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  60. VERTICALE_PILOT -

    Geweldige e-bike!

    900 kilometer verder en grotendeels probleemloos. De linker pedaalarmbout heeft de neiging om zich een weg naar buiten te werken, waardoor tijdens het draaien piepen en pedaalzweven ontstaat.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  61. Christoffel O -

    Beste fiets in de prijsklasse

    Geweldige fiets zeer comfortabele rit geweldige actieradius bergopwaarts mooie soepele pick-up een beetje teleurgesteld in topsnelheid 42 km / u niet 45 zoals beloofd en mijn zoon weegt slechts 60 kg

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  62. M Christie -

    Verrassend superieure kwaliteit en prestaties

    De fiets is superieur aan alle andere die ik had bekeken. Ik reed op een Pedigo, die was geweldig, maar had geen van de functies als deze fiets en vouwde niet. De elektrische kan door dezelfde worden gemaakt! Engwe bedrijf, maar de Engwe is ongeveer dezelfde prijs, de mijne heeft een motor van 750w en mag-wielen. De onderdelen lijken uniek te zijn Engwe omdat ik sommige van dezelfde onderdelen niet zie als op andere fietsen. Ik wou dat dit meer versnellingen had. Ik haalde het uit de doos en het was klaar in ongeveer 15 minuten door het plastic eraf te halen. Mijn eerste rit liep op tot 40 KM/H op plat en ik draag nog steeds het lockdown-gewicht :(Wees voorzichtig bij het kiezen van de normale Vs step-thru. Als je problemen hebt met het optillen van je been, neem dan de step-thru. Ik heb de mijne rechtstreeks van Engwe, maar ik raad deze fiets ten zeerste aan als je op zoek bent naar een grotere motor, geweldige kwaliteit en rekken / verlichting. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  63. Beccaluners -

    Ontzagwekkend

    Makkelijk en comfortabel

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  64. trouwen -

    ONDERSTEUNING HEEFT ME VEEL HELPEN IK DANK U VOOR DIT AANGEZIEN IK GEEN EXPERT BEN OVER HOE TE MONTEREN. NU BEN IK GELUKKIG BEDANKT Maria

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  65. Stephen M. -

    De prijs waard

    Ik heb dit als alternatief gekocht omdat mijn voertuig in de winkel staat in afwachting van reparaties (al maanden). Ik heb er in een paar weken tijd al bijna 400 kilometer mee gereden. Al met al is dit een geweldige fiets. De batterij gaat behoorlijk lang mee, hoewel dit varieert afhankelijk van de temperatuur, het terrein en het gewicht van de rijder. Hoe lager het ondersteunde niveau, hoe langer de batterij meegaat. Ik heb hem nog niet 100% leeggepompt en ik heb meer dan 50 kilometer gereden op een enkele lading. De stoel die bij mij werd geleverd, was een beetje stijf, dus ik heb die verwisseld voor een comfortabelere. De gemiddelde snelheid op maximum niveau is ongeveer 42 KM/H op over het algemeen mooie wegen. Mijn enige klacht die voor mij geen groot probleem is, is dat de remmen een beetje luidruchtig zijn. Als je het je kunt veroorloven zou ik het volgende model kopen, maar dit is zeker de moeite waard.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  66. Meneer Bombastic -

    Goddelijke aankoop en snelle levering

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  67. Avishai greis -

    Zeer krachtig en zeer stevig Ik wou dat er een telefoon was om hulp te krijgen

    Naar het werk gaan

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  68. Ava Dirickson -

    Geweldige fiets!!!

    Ik hou van alles aan deze fiets.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  69. Colleen Wallace -

    Geweldig product lichtsnelheid verzending

    Gewijzigde reactie. Geweldig product loste het probleem op. 100% tevreden. Nogmaals bedankt 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  70. Mandyy -

    Voldoe aan de beschrijving, I LOVE IT zo mooi en oranje mensen vragen of ik het aan hen wil verkopen ^^

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  71. Dr. Gale met Myers -

    Ontbrekende batterijlader. Update naar 4 sterren

    Na het monteren van de fiets, wat als je een beetje gezond verstand hebt, slechts ongeveer een uur duurt. Zo niet, dan duurt het even. De instructies zijn niet zo duidelijk. Ik gebruik normaal gesproken geen instructies l. Ik geef het 3 sterren omdat ze de oplader niet hebben verzonden.
    Update! Na er een ritje mee te hebben gemaakt geef ik hem 4 sterren. Ik haalde het tot 45 km/u/28 mph. Goede kracht handelt geweldig. Ik hou van deze fiets. Als ik de oplader had, zou ik vandaag een lange rit maken. Weet niet wanneer ik de oplader ontvang of wanneer ik hem er weer uit kan halen. Dus nu wacht ik op de wisselaar. Het duurde een week om de oplader te ontvangen. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  72. VERTICALE_PILOT -

    Geweldige e-bike!

    800 kilometer verder en grotendeels probleemloos. De linker pedaalarmbout heeft de neiging om zich een weg naar buiten te werken, waardoor tijdens het draaien piepen en pedaalzweven ontstaat. Error 22 Gasklepprobleem opgelost door alle kabelverbindingen strak in de framebehuizing te maken. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  73. Markus Müller -

    Het is een mooie fiets van Avery, solide gebouwd en goed verpakt

    Het moeilijkste was om het uit de doos te krijgen. maar ik hou ervan dat het zwaar is.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  74. Engeland -

    De montage verliep goed met alle geïdentificeerde onderdelen erbij. Ik moest de dubbele take doen bij het uitlijnen en vastzetten van de stuureenheid met de voorvork. Ik moest mijn gereedschap gebruiken om de voorspatbordschroef vast te draaien. Het fietsen gaat prima. Mijn ritten worden soepeler naarmate ik van pedaal -> naar trapondersteuning -> naar gaspedaal ga -> en laag tot geen ondersteuning aan het einde van de rit. Tot nu toe ben ik erg blij met dit product. Als senior heb ik met deze elektrische fiets verder en sneller kunnen reizen dan ik met mijn standaardfietsen heb kunnen doen.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  75. Gordon Gamble -

    mooie fiets, leuk om te rijden
    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  76. armen -

    Goede fiets. Solide en snel.

    Ik heb dit jaar 4 e-bikes gekocht. Dit is de beste van alles wat ik heb gekocht. Het heeft heavy-duty drama en wielen. Rijdt snel. Ik haalde er 50 KMH op. 40 voor de overschrijding. Snel verzonden. Aangekomen 2 weken voor beloofde datum. Alles werkt perfect. De batterij is niet zoals geadverteerd. Slechts 35 per lading op volle snelheid als je niet trapt. Als je een klein beetje trapt, voeg dan 10 km toe als je veel trapt, voeg dan nog eens 10 of misschien 20 km toe. Maar beter dan de andere 3 fietsen. De banden maken lawaai als ze te weinig opgepompt zijn. Moet minimaal 25 psi achter en 15 psi voor zijn. Als de fiets is opgeblazen volgens de specificaties (30psi), wordt de fiets echt hobbelig. Het display is duidelijk en gemakkelijk af te lezen. Het voorlicht zou krachtiger kunnen zijn. Er is niet genoeg licht voor de snelheid van deze fiets. Ik vind deze leuk en ga hem houden.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  77. David Oliver -

    Helpt me echt om me te verplaatsen.

    Ik verloor mijn rechterarm en heb moeite met gewone fietsen. Dit heeft me echt geholpen om me door de stad te krijgen. Het was gemakkelijk om het gaspedaal en de voor- en achterrem naar het linker stuur te verplaatsen. Ik redde behoorlijk slecht en brak het scherm en ik heb problemen met het vinden van een vervanging, maar het werkt nog steeds. Ik kan gewoon niet zeggen hoe opgeladen de batterij meer is. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  78. Jaqueline Phipps -

    Aangekomen in 4 dagen

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  79. Lucas Lutz -

    De fietsen zijn de absolute favoriet. Ik zou je op elk moment terugkopen. Jammer dat je in Duitsland verboden bent

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  80. Yvonne -

    Goede fiets...verkoper was zeer behulpzaam..we zijn van plan een andere fiets te kopen

    ben van plan een andere fiets te kopen

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  81. Craig piro -

    Perfect!

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  82. Chris Getel -

    jongens en hun speelgoed

    geweldig product, maar ik heb mijn aangepaste stoel geïnstalleerd, voelt beter, maar dat is slechts een persoonlijke keuze, misschien voelt een fabrieksstoel goed voor u.

    Nuttig(3) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  83. Kj -

    Stevig en leuk!

    De montage kostte wat moeite maar het is een mooie fiets. Tot nu toe lijkt het een geweldige fiets!

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  84. jm -

    Zeer onafhankelijk!

    Hou van deze fiets! Het is geweldig! En heel SNEL!!! 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  85. Luciano Marcos -

    hallo de fiets is ongeveer 10 dagen aangekomen en de kwaliteit is redelijk goed

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  86. pam trammel -

    Beest van een ebike

    2 fietsen besteld ... deze dingen zijn beesten ... veel veel steviger en steviger dan elke andere fiets die ik heb bekeken

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  87. B-jongen -

    Zware fiets!!

    Het feit dat het zo zwaar is als hij..!

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  88. PaRow -

    De fiets was redelijk eenvoudig in elkaar te zetten. (Ik ben een 66-jarige vrouw.) Ik had graag wat meer diagrammen in het instructieboek gezien, maar verder was het behoorlijk intuïtief. Ik heb het eerst uitgeprobeerd zonder het aan te zetten om er zeker van te zijn dat ik het als een gewone fiets kon trappen. Het werkte prima. Toen heb ik het aangezet. De gashendel werkt zonder trapondersteuning. Daarna heb ik de trapondersteuning getest. Alles werkt zoals het hoort. Ik heb nog een e-bike die ik nieuw heb gekocht, lokaal. Hoewel het een paar upgrades heeft, weerspiegelden de kosten dat. Ik heb dit gekocht voor de vouwfunctie, omdat ik graag wat vrienden ontmoet op 45+ kilometer afstand. Ik kijk uit naar vele toekomstige dagen van gelukkig rijden.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  89. Niam Mullins -

    de fiets is in goede staat aangekomen
    bedankt.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  90. huisje -

    De fiets was er binnen een paar dagen erg snel. Echt gemakkelijke montage. De fiets loopt geweldig en is erg snel, dus het enige dat ik zou aanraden om te veranderen, zijn de remmen. Ze zijn zwak voor het fietsvermogen en je hebt absoluut hydraulische remmen nodig om veilig te kunnen remmen bij hogere snelheden en lange heuvels.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  91. Jose M. -

    blij met mijn aankoop

    uitstekende ontwerpprestaties en zeer vriendelijke en snelle klantenservice Ik ben zeer tevreden Ik raad het aan 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  92. dms -

    Een dag te vroeg aangekomen. Het duurde ongeveer 30 minuten. Verzamelen. Topsnelheid waargenomen met rijder van 79 kg: 24 km/u op een vlakke weg. Klimt snel en stabiel tot 40 km/u. De fiets is groter en zwaarder dan ik dacht, maar zeer solide. Remmen zijn goed voor zo'n zware fiets, maar niet verfijnd. De verstrekte instructies zijn zeer beknopt en je hebt wat tijd nodig om de nieuwe controller, aan/uit- en lichtknoppen te doorgronden, aangezien dit model de laatste tijd lijkt te zijn geüpgraded met de 35A-batterij. Verkoper, plaats meer informatie over controllers en functies op uw productwebsite
    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  93. Kawano Tanyu -

    De fiets arriveerde in 3 werkdagen zonder schade. Het is uitstekend, misschien een beetje zwaar voor een vrouw. Veel plezier.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  94. SVS -

    Goede fiets, vreselijke instructies!

    nadelen:
    1. Vreselijke "instructies". Je moet een uur of twee googlen of spelen om erachter te komen. TIP: laat de sleutel in het contact (onderkant van de fiets) om hem te gebruiken.
    TIP: steek de sleutel niet in het gat aan de zijkant! Je zult een brand starten en je batterij vernietigen!
    2. Zwaarder dan je verwacht!
    3. Past waarschijnlijk niet in een kofferbak.
    4. De hoogte van de stoel geeft u ofwel een goede pedaalafstand of de mogelijkheid om uw voeten op de grond te zetten, maar waarschijnlijk niet beide.
    5. Niet geweldig om te trappen zonder trapondersteuning. (Het is zwaar!)
    6. De vervangende batterij is duur.

    Voordelen: 1. Super snel!
    2. Superleuk!
    3. Gaat heel goed off-road!
    4. Voelt super stevig aan! |
    5. Goede prijs!

    Nuttig(4) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  95. DJ Jakke -

    Wauw Snel!

    Wauw. Raak 49 km/u, dat is eng op vuil! Draag een helm! Denk je dat een motor- of BMX-helm nodig is? De standaard fietshelm op 45 kmh consequent? Wees veilig! Oh, de sleutel gaat onder het frame! Steek de sleutel niet in de oplaadpoort aan de zijkant! Zoon? Kostte me geld voor een nieuwe batterij omdat ik hem kapot had gemaakt. ENGWE misschien de sleutelschakelaar groter maken zodat de sleutel niet in de oplaadpoort past? Of een sticker? Maar nog steeds geweldige e-bike dankzij Engwe

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  96. Achmetov -

    GOEDE E-MAIL MIJ SNEL VERZENDEN SNEL BEDANKT

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  97. Melvin -

    Geweldige fiets.

    Ik wil alleen maar zeggen dat dit over het algemeen een geweldige fiets is, ook al is hij niet zo snel, wat betekent dat hij na een paar dagen testen slechts tot 45 KM/H gaat op een vlakke ondergrond, in vergelijking met andere die ik heb gezien bereik 70 KMH😳🦌🦌🐆🐆 maar nogmaals, het is de beste fiets als het gaat om kwaliteit. Ook was het klantenserviceteam zeer behulpzaam vanaf de dag dat ik de fiets kocht, wie weet in de toekomst🤔😅 en ze beantwoorden mijn vraag binnen 2 tot 5 minuten, in vergelijking met andere klantenservices die het beleid van 2 tot 3 zaken volgen dagen en soms duurt het 3 dagen🤯😡. Dus voor wie zich afvraagt ​​welke fiets een goede fiets is! Geloof me, je kunt niet fout gaan. Groetjes, MELVIN

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  98. Lauren S. -

    Ik ben gelukkig!

    Geweldige koop, ik ben dol op de fiets en hij was snel verzonden. De stoel is comfortabel en gemakkelijk in hoogte te verstellen voor verschillende personen. Het is snel in vergelijking met de Bosch (sp) van mijn vriend en heeft een beetje koppel, dus wees gewaarschuwd. De enige reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven, is dat ik een mooie guts uit het metaal heb gehaald die voorafgaand aan het uitpakken is gebeurd (het is matzwart en schoenen groots). Ik moet ook iemand hebben die handig is om naar de pauzes te kijken, omdat ik vind dat ze strakker moeten zijn. Ik kan dat niet alleen doen omdat ik niet de kennis heb om een ​​aanpassing te proberen. Het bouwen was eenvoudig, maar de aanwijzingen zijn waardeloos, je moet gezond verstand gebruiken. Ik ben een vrouw en het was een beetje een strijd om het te verplaatsen vanwege het gewicht, maar het is solo goed te doen. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  99. Engwe (winkelmanager) -

    TOP VERKOPER

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  100. Majoor Woodrum -

    Over het algemeen tevreden. De waarheid verklaarde door de verkoper het bereik van de reis, het bleek minder. De bestelling kwam vrij snel.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(1)U heeft deze al gestemd
  101. Cherrene Thompson -

    Engwe fiets

    Mooie fiets. Echtgenoot is er dol op. Klantenservice geweldig.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  102. Paul Harrison -

    Ik ben 73 en iedereen kan ermee rijden. Ik wou dat we een meisjesstijl hadden gekocht in plaats van een jongensstijl.

    Houd gewoon van deze elektrische fietsen. Oplaadpoort is een beetje moeilijk te gebruiken. Batterijen gaan lang mee.

    Nuttig(4) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  103. Heidi Watts -

    Geweldige e-bike

    Ik zou veel over deze fiets kunnen schrijven. Ik ben er dol op, maar kortom, hij kan ongeveer 45 km/u rijden voor ongeveer 40-50 kilometer in de gasmodus. Batterij laadt op in ongeveer 5 uur en trapondersteuning is ook behoorlijk goed. Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat deze e-bikes veel lijken op de iPod voor muziek. Als je van fietsen houdt en ooit een bromfiets op benzine hebt gehad, dan is dit iets voor jou. Cam samen geweldig direct uit de doos en ik heb er tot nu toe ongeveer 160 kilometer op zitten zonder klachten ... behalve dat de remmen piepen en af ​​en toe olie nodig hebben. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  104. Paul Monetti -

    Voelt duurder e-bike, maar dit is geweldig en bespaard ook geld!

    Een paar dagen verder en ik heb er elke nacht op gereden. Vind het tot nu toe leuk! Eenvoudige installatie. Alleen, een heel kleine klacht, ik moest zelf uitzoeken hoe ik de lichten aan moest doen. Houd de pijl omhoog ingedrukt. 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  105. Devon -

    Zeer tevreden over ik heb er nog een besteld zodat we nu samen kunnen rijden. De fiets werd geleverd in slechts 4 dagen na bestelling. Bravooo.

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  106. Jillian Tropea -

    Fiets

    Mooi product, beetje zwaar... batterij lijkt erg snel heet te worden 

    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  107. Johan -

    Ik kocht 2 van hun 500w 48v fietsen. Voor mijn vrouw en ik. Goede deal
    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  108. David -

    Het zou niet beter kunnen, behalve misschien hydraulische remmen. Ik zeg dat dit een 5-sterrenmachine is

    Nuttig(1) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  109. PABLO -

    Wilt u financieel zijn?

    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Hola Pablo,

      Dus, er zijn financiële aanbiedingen met Klarna. ¡Geen kerel die nu een website bezoekt en een elektronische correo gebruikt ondersteuning@engwe.net si tiene alguna pregunta!

      Met vriendelijke groet,
      Equipo Engels

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  110. Manuel tegen Torres Oliva -

    Zorg voor het conformiteitscertificaat

    + PROS: Ep-2 pro 750w
    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Hallo Manuel,

      E-mail ons op ondersteuning@engwe.net En nu is het zo dat de apparatuur het conformiteitscertificaat inschakelt.

      Dank je wel!
      Equipo Engels

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  111. ан . -

    Fietsen kan in de vorm van een bakfiets. Musel som počkať na pomoc so znesením, jeden to neodnesie. Als ik een idee heb van hoe het werkt, kan het een goed idee zijn om je vidia šoféri áut te maken 🙂
    Als u op de website kijkt, is het mogelijk om te fietsen met een elektrische fiets van ESKA, de fiets is een "fiets". Als je eenmaal een gewicht hebt, is het gewicht van 150 kg echt zo (ja, 185 cm/106 kg).
    Als u een bal wilt gebruiken met een nauwkeurige precisie, kunt u deze sedelo gebruiken. Fietsen kan een video op YT op de link zijn https://www.youtube.com/watch?v=gBCQ8N76Ue8 er is een probleem met het oplossen van problemen.
    De hoeveelheid is 1,5 en 1,8 bar.
    Het is mogelijk om dergelijke reťaz te gebruiken – má byť typu KMZ. Netto, als je een beslissing wilt nemen over wat je allemaal kunt doen, is het zo dat je fatsoenlijke naolejoval na reťaze 🙂
    Als u 4 keer thuis bent, kunt u een nieuwe batterij kopen of een batterij voor studenten gebruiken (als u op de fiets zit).
    Als u een motor wilt gebruiken, hoeft u deze niet te gebruiken. Vyskúšal som všetkých 5 režimov jazdy, op piatom som to rovnej asfaltke dosiahol rýchlosť ničo cez 40 km/h. Als u een stevige koppakking doet, is het zo dat u op de fiets kunt stappen, of dat u op de fiets moet stappen om 2 km verder te gaan op asfalt op een bravoure. Horšie to bolo dolu kopcom: tie brzdy nemajú potrebnú účinnosť, neem de radšej treba is ť pomalšie en opatrnejšie. Als het eenmaal zo is, is het niet effectief, ook niet door iemand anders.
    Het is een kwestie van doen, fietsen met een fiets, kde is een schodoch die je kunt doen met de "rampy". Als u een fiets gebruikt in de vorm van een fiets, kunt u deze gebruiken (met een batterij) en 1 fiets in de buurt.
    Als u meer wilt weten over de prijs van 12,90 €, kunt u een aankoop doen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding https://www.sportservis.sk/tasky-na-nosic/zadny-kosik-kellys-city-rear/
    Als u op het LCD-scherm kijkt, is het mogelijk dat u een geweldige configuratie kunt gebruiken. U kunt het menu opnieuw instellen.
    Je samenvatting is: als je niet meer kunt fietsen en als je een fiets of een fiets hebt, kun je het beste een fiets kopen.

    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Bonjour Dusan,

      Je hebt nog steeds herinneringen aan de tijd dat je deelneemt aan de details van het commentaar met ons. Onze waarderingen zijn gebaseerd op uw ideeën en observaties die betrekking hebben op uw ervaring met uw andere fiets. Nou, sommige van de beste dingen die je in het ensemble doet, zijn dat je fiets de beste kwaliteit heeft en dat je tevreden bent over je optredens. Uw commentaar op het emballage, het assemblageproces en de gebruiksraad zijn kostbaar voor ons, en nog meer zekerheid over de toekomstverbeteringen. Als u vragen of zorgen heeft, hoeft u geen contact op te nemen. Nous sommes là pour vous aider. Merci encore d'avoir choisi notre vélo.

      Met vriendelijke groet,
      het team Engwe

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  112. George -

    super fietsfiets ide ako má,,,

    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Bonjour Juraj,

      Merci pour votre retour positif. Nous sommige heureux de savoir die u tevreden stelt op de fiets.

      Er zijn steeds meer momenten waarop u kwaliteitsproducten kunt aanbieden.

      groet,
      Team Engwe

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  113. András -

    Nekem bevált. Houd er rekening mee dat er geen problemen zijn. Een programma bevat geen veel informatie. De meeste elektrische energiebronnen zijn levensgevaarlijk. Megnéztem a csatlakozásokat, az akkut, elvileg minden jó, de nem működik. Heeft u een Magyarországon-javíttatni?

    + PROS: De összecsukhatóság, een terepállóság, en jó felszerelés (lámpák, csomagtartó, Oldalstandard) en ülés kenyelmes, nagy hatótáv, nagy sebesség.
    - CONS: Az elromlott elektromos rendszer. Nincs magyar new programozói lista.
    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Bonjour Andras,

      Merci pour votre avis. Je kijkt naar de controle en het antwoord dat je een e-mail hebt ontvangen en dat de assistentie een maatstaf is voor je hulp bij het oplossen van je probleem.

      groet,
      Team Engwe

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  114. Gimel -

    Heureux détenteur du RP 2 pro depuis 20 mois 5000km depuis et que du bonheur pas een panne

    + PROS: polyvalent
    - CONS: Freins a disque faible pour ce velo
    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Merci d'avoir partagé votre retour, Gimel! Er zijn enkele heureux van kennis die u waardeert uw fiets. Alle artikelen zijn duurzaam en lang houdbaar. Er is niets anders gebeurd ondersteuning@engwe.net si vous avez des vragen!

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  115. David -

    Hallo een Frage ho una engwe ep-2 pro Ich habe etwas auf dem Display berührt en leider fährt das Fahrrad jetzt nur noch 7 km/h en läuft niet meer. Kan het zijn dat het normaal is dat u zich terugtrekt? Dankje

    + PROS: 4
    - CONS: 5
    Nuttig(2) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Hoi David,

      Bedankt voor uw feedback! Bitte wenden Sie sich een ons Support-Team onder ondersteuning@engwe.net. Het team heeft Ihnen gebruikt bij de Geschwindigkeitsbegrenzung.

      Met vriendelijke groet,
      Engwe-Team

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  116. Bengt Myckelberg -

    Ik heb een telefoonnummer nodig. Ik moet een controleur bestellen. Het nummer op het zicht is niet in gebruik. Ik woon in Zweden

    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
    • BetaalHelp (winkelmanager) -

      Hallo Bengt,

      Het spijt me dat we momenteel geen telefonische ondersteuning bieden. Kunt u ons alstublieft een bericht sturen op ondersteuning@engwe.net en ons team zal binnen 24 uur contact met u opnemen?

      Met vriendelijke groet,
      Mike

      Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd
  117. Xandra (Gecontroleerd eigenaar) -

    Wat betekent dat de zin wordt een extra accu 16ah geleverd? Bij ons zit er geen extra accu bij.

    + PROS: Fiets net een halve dag en nog niet gebruikt. Eerste indruk is goed!
    - CONS: Aanknop vinden is lastig.
    Nuttig(0) Onbehulpzaam(0)U heeft deze al gestemd

    Voeg een beoordeling

    Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

    999

    Bestel totaal:
    Voeg toe aan wenslijstToegevoegd aan wenslijstVerwijderd uit wenslijst 238
    Toevoegen om te vergelijken
    fout: Oeps! Geen stelen. Neem contact met ons op voor toestemming.
    ENGWE Online winkel | Koop EP2 Pro & 750W Engine Pro
    logo
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijk
    0
    Winkelmandje