Leveringsbeleid voor bestellingen

At Engwebieden we voorbestellingsopties aan, zodat klanten hun bestellingen vooraf tegen een betere prijs kunnen beveiligen en de beschikbaarheid kunnen garanderen zodra de voorraad arriveert. Zo werkt ons leveringsbeleid voor bestellingen:

 1. Bestelling plaatsen:
  • Wanneer u een voorbestelling plaatst, reserveert u de artikelen voordat ze beschikbaar zijn in onze voorraad. Als u vooraf bestelt, krijgt u vaak korting of andere voordelen.
 2. Verwachte levertijd:
  • We geven een geschat tijdsbestek voor wanneer we de voorraad verwachten te ontvangen, doorgaans binnen 2 weken vanaf de voorbestellingsdatum. Houd er echter rekening mee dat deze periode bij benadering is en aan verandering onderhevig is.
 3. Potentiële vertragingen:
  • Het is niet ongebruikelijk dat de verwachte leverdatum een ​​of meerdere keren wordt uitgesteld vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals productievertragingen of verzendproblemen. Klanten die vooraf bestellen, moeten ermee instemmen dat de verwachte leverdatum niet gegarandeerd is en kan worden uitgesteld. De verwachte voorraadaankomst kan tot 8 weken worden uitgesteld en klanten accepteren deze wachttijd bij het plaatsen van een voorbestelling.
 4. Mededeling van vertragingen:
  • Eventuele vertragingen in de verwachte levertijd zullen wij zo snel mogelijk aan u doorgeven. Ons doel is om u tijdens het reserveringsproces op de hoogte te houden.
 5. Flexibiliteit en opties:
  • Als u ervoor kiest om vooraf te bestellen, heeft u de mogelijkheid om te wachten tot het/de artikel(en) arriveert op basis van het bijgewerkte tijdsbestek, of uw voorbestelling te annuleren voor een volledige terugbetaling voordat het/de artikel(en) wordt verzonden.
 6. Annulering en restitutie:
  • U kunt uw voorbestelling op elk moment annuleren voordat het/de artikel(en) wordt verzonden voor een volledige terugbetaling. Zodra de artikelen zijn verzonden, is ons standaard retour- en terugbetalingsbeleid van toepassing.
 7. Klantovereenkomst:
  • Door een voorbestelling te plaatsen, erkent u en gaat u akkoord met deze voorwaarden met betrekking tot de verwachte leverdatum en mogelijke vertragingen.
 8. Klantenservice:
  • Als u vragen of opmerkingen heeft over ons leveringsbeleid voor bestellingen, neem dan contact op met ons klantenserviceteam. Wij zijn hier om u te helpen en uitleg te geven over elk aspect van het voorbestellingsproces.

Dank je voor het kiezen Engwe. Wij stellen uw begrip en steun op prijs terwijl wij eraan werken om u producten van hoge kwaliteit en uitstekende service te bieden.

fout:
ENGWE Online winkel | Koop EP2 Pro & 750W Engine Pro
logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijk
0
Winkelmandje