30 dagen retour- en restitutiebeleid

1. Inleiding

1.1 We begrijpen dat u van tijd tot tijd een product aan ons wilt retourneren.

1.2 We hebben dit beleid opgesteld om u in staat te stellen producten aan ons te retourneren in passende omstandigheden.

1.3 Dit beleid is van toepassing op al onze klanten, ongeacht hun geografische locatie.

1.4 Dit beleid is van toepassing op alle bestellingen die via onze website worden geplaatst.

1.5 Dit document heeft geen invloed op eventuele wettelijke rechten die u als consument heeft (zoals rechten op grond van de Consumer Contracts (Information, Cancellation and Extra Charges) Regulations 2013 of de Consumer Rights Act 2015).

2. Retourneren

2.1 Als u geen ander wettelijk recht hebt om een ​​product te retourneren en een terugbetaling of omruiling te ontvangen, hebt u niettemin het recht om een ​​product aan ons te retourneren en een terugbetaling te ontvangen in overeenstemming met dit beleid als:

(a) we ontvangen het geretourneerde product binnen 30 dagen na de datum van verzending van het product naar u. Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen restitutie of omruiling aanbieden. De retourtijd kan onder bepaalde omstandigheden worden verlengd, zoals in afgelegen landen;

(b) Het geretourneerde product is ongebruikt, niet getest in de originele, ongeopende of onbeschadigde verpakking (met eventuele verzegeling of krimpfolie intact), met eventuele labels er nog aan, en verder in een staat die ons in staat stelt het product als nieuw te verkopen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen.

(c) u voldoet aan de procedure uiteengezet in dit beleid met betrekking tot het retourneren van het product; en

(d) geen van de uitsluitingen uiteengezet in dit beleid zijn van toepassing.

3. Retourprocedure

3.1 Om gebruik te kunnen maken van uw rechten onder deze polis, moet u contact met ons opnemen om een ​​retourautorisatienummer te verkrijgen en vervolgens een begeleidend briefje met vermelding van dat nummer op het product plaatsen. Vul dit document in, onderteken het en stuur het ons over de Contactformulier of email.
- Download (.pdf) 30 dagen geld-terug-garantieformulier

3.2   Volgens ons retourbeleid geven wij u de afleverlocatie aan waar u het product kunt retourneren. Wij laten u weten waar u het volledig verpakte product heen moet brengen. Normaal gesproken is deze locatie de dichtstbijzijnde DPD- of DHL-vestiging bij uw adres.

3.3 U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten zijn niet-restitueerbaar en gaan van 60 EUR tot 200 EUR, afhankelijk van uw geografische locatie. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

4. Terugbetalingen

4.1 We zullen u een terugbetaling geven voor de prijs die u aan ons hebt betaald voor elk product dat correct door u is geretourneerd in overeenstemming met dit beleid. Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een periode van 30 dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

4.2 We zullen u de oorspronkelijke leveringskosten met betrekking tot het geretourneerde product niet terugbetalen.

4.3 We vergoeden geen kosten die u maakt om het product naar ons terug te sturen.

4.4 We zullen gewoonlijk al het geld dat we van u hebben ontvangen, terugbetalen via dezelfde methode die u oorspronkelijk heeft gebruikt om uw aankoop te betalen.

4.5 We zullen de aan u verschuldigde terugbetaling zo snel mogelijk verwerken en in ieder geval binnen 30 dagen na de dag waarop we uw geretourneerde product hebben ontvangen.

5. Te late of ontbrekende terugbetalingen

5.1 Als uw retourzending met terugbetaling door ons is goedgekeurd en u deze niet binnen 30 dagen heeft ontvangen, open geen betalingsgeschil, aangezien dit kan leiden tot extra vertraging. Volg in plaats daarvan de stappen:

(a) Controleer eerst nogmaals uw bankrekening of Paypal-account.;

(b) neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt gepost,

(c) Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

(d) Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op.

6. Onjuiste retouren

6.1 Als u een product retourneert in strijd met dit beleid, en u heeft geen ander wettelijk recht op restitutie of omruiling met betrekking tot dat product:

(a) we zullen de aankoopprijs niet terugbetalen of het product omruilen;

(b) we mogen het geretourneerde product behouden totdat u ons het extra bedrag betaalt dat we in rekening kunnen brengen voor herlevering van het geretourneerde product; en

(c) als we de betaling van een dergelijk extra bedrag niet binnen 14 dagen na het indienen van een betalingsverzoek hebben ontvangen, kunnen we het geretourneerde product naar eigen goeddunken vernietigen of anderszins verwijderen zonder enige aansprakelijkheid jegens u.

7. Onze gegevens

7.1   
Gtwo Group Limited
RM 7B Eén hoofdplaats 18
Luard Road Wanchai HK
Hong Kong 999077

7.3 U kunt contact met ons opnemen:

(a) per post, naar het hierboven vermelde postadres;

(b) het gebruik van onze website contactformulier; of

(c) per e-mail, met behulp van het e-mailadres dat op onze website is gepubliceerd.

fout: Oeps! Geen stelen. Neem contact met ons op voor toestemming.
ENGWE Online winkel | Koop EP2 Pro & 750W Engine Pro
logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijk
2
Winkelmandje